Het Hoofdkwartier Blaricum - Kantoor- en bedrijfsunits
 

Kantoor- en bedrijfsruimtes met moderne faciliteiten

Flexibel in te richten en geschikt voor elk type onderneming. Deze ruimtes zijn zowel te splitsen als te combineren.

Units van uitzonderlijk hoge kwaliteit

De panden van Het Hoofdkwartier zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardig metselwerk en uitzonderlijk grote glaspartijen. De vliesgevels zorgen voor bijzonder veel daglichttoetreding en hebben een positief effect op het werkklimaat.

  • All
  • Buitenzijde
  • Interieur
  • Units
19m gevel per unit

84m² BVO per unit

3 gebouwen

4 ruimtes per verdieping

verhuren

Alle kantoor- en bedrijfsruimtes worden standaard geleverd met de volgende faciliteiten:

  • icon-check-green Vliesgevels
  • icon-check-green Eigen parkeervoorziening
  • icon-check-green Eigen entree
1-1
1-1

Voor ondernemers met visie

Met een bruto vloeroppervlakte (BVO) vanaf 84m², kunnen de units van Het Hoofdkwartier voor ontelbare doeleinden worden ingezet. Deze bestaan uit twee varianten: bedrijfsunits en kantoren. Ga naar de pagina Prijzen en Beschikbaarheid om één of meerdere units te selecteren. Zowel de kantoor- als bedrijfsruimtes zijn bijvoorbeeld te gebruiken door:

Adviesbureaus

Dankzij de grote vliesgevels hebben de kantoorruimtes van Het Hoofdkwartier uitzonderlijk veel daglichttoetreding. Dit zorgt voor een prettige werkplek voor bijvoorbeeld adviesbureaus.

Fijnmechanische bedrijven

Mede door de plafondhoogte van 4,2 meter, zijn de bedrijfsruimtes van Het Hoofdkwartier zeer geschikt voor fijnmechanische bedrijven.

Architectenbureaus

De panden van Het Hoofdkwartier hebben een zeer moderne uitstraling en zijn daarmee uitermate geschikt voor architectenbureaus met een eigentijdse visie.

Media- en internetbedrijven

De flexibel in te delen kantoorruimtes van Het Hoofdkwartier bieden media- en internetbureaus een zee van ruimte om een eigen identiteit te creëren.

Het is ook mogelijk om een kantoor- en bedrijfsruimte te combineren. Wilt u hier meer over weten?

Neem contact op met onze makelaar

Heeft u interesse in het huren van onze kantoorruimtes? Of wilt u een optie aanvragen? U kunt contact opnemen met onze makelaar Rob Huart door middel van onderstaande contactgegevens.

035-6857850