Het Hoofdkwartier II: nu in de verkoop
 

Nieuw in de verkoop: Het Hoofdkwartier II

05 Sep Nieuw in de verkoop: Het Hoofdkwartier II

Vanwege het succes van het eerste Hoofdkwartier wordt Het Hoofdkwartier II ontwikkeld. De ruime kantoorunits staan te koop voor € 149.000,-.

Meer informatie over Het Hoofdkwartier? Download de brochure of neem contact op met Ronald Majoor via 035-6460050 of info@castanea.nl

De twee panden van Het Hoofdkwartier zijn voorzien van twee gescheiden verdiepingen waardoor het pand ingedeeld kan worden in 8 zelfstandige of gecombineerde kantoorunits op de begane grond en de 1e etage.

Ruime kantoorunits Blaricummermeent

Met een gemiddeld bruto vloeroppervlakte van ca. 96m² heeft u een zee aan ruimte. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk een unit op te splitsen in afzonderlijke ruimtes.

TIP: De kantoorunits zijn met 8% bruto aanvangsrendement een zeer aantrekkelijke belegging. Neem contact op met Ronald Majoor via 035-6460050 of info@castanea.nl

Zichtlocatie midden in Nederland

Het Hoofdkwartier is gevestigd op BusinessPark27 in Blaricum. Dankzij de zeer goede ligging heeft u in de directe nabijheid uitvalswegen naar Hilversum, Amsterdam, Almere en Amersfoort.

Plattegrond Het Hoofdkwartier

Eigen entree

Als ondernemer bent u bij Het Hoofdkwartier verzekerd van zeer representatieve bedrijfshuisvesting met een ruime keuze uit diverse indelingen en een eigen entree.

Parkeergelegenheid

Het Hoofdkwartier is uitstekend bereikbaar met de auto. Het BusinessPark is daarom voorzien van voldoende parkeerplaatsen voor zowel uw werknemers als uw bezoekers.

Meerdere units mogelijk

Het samenvoegen van een kantoorruimte is vooral interessant voor ondernemers die naast een kantoor een separate ruimte willen inrichtingen voor een andere afdeling of complementaire dienst verbonden aan de eigen bedrijfsvoering.

Interieur

Het Hoofdkwartier heeft verschillende afbouw en interieur opties; van een klassieke kantoorinrichting tot een moderne uitstraling. Iets dat helemaal past bij de uitstraling van uw bedrijf.

 

Impressie Het Hoofdkwartier II

Kantoorunit te koop in BlaricumTwee kantoorgebouwen in Blaricum

Voor vragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met: Castanea bedrijfsmakelaars, Ronald Majoor via 035-6460050 of info@castanea.nl.