Het Hoofdkwartier gaat uitbreiden: 8 extra units vanaf 84m2 te koop en te huur!
 

Het Hoofdkwartier gaat uitbreiden: 8 extra units te koop en te huur!

Het Hoofdkwartier gaat uitbreiden!

05 Apr Het Hoofdkwartier gaat uitbreiden: 8 extra units te koop en te huur!

Bent u op zoek naar een representatieve kantoor- en/of bedrijfsruimte voor uw onderneming? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Na het grote succes van de eerste fase van Het Hoofdkwartier, breiden we uit met een derde gebouw. Gebouw C krijgt, net als de oorspronkelijke twee panden, vier bedrijfsruimtes op de begane grond en vier kantoorruimtes op de eerste etage die zowel te combineren als te splitsen zijn. De eerste units van Het Hoofdkwartier worden medio 2017 opgeleverd.

Toenemende vraag naar representatieve bedrijfshuisvesting
Halverwege vorig jaar is de verkoop van Het Hoofdkwartier Blaricum gestart en we mochten ons verheugen in enorm veel belangstelling. Gebouw A en B zijn inmiddels volledig uitverkocht. Momenteel bieden we de allerlaatste units te huur aan. “Wij krijgen nu steeds vaker de vraag waarom wij dit initiatief niet eerder zijn gestart. Zo hoorden we verhalen over dat sommigen al jarenlang op zoek waren naar een modern kantoorgebouw dat perfect past bij hun onderneming. Het zijn vooral de grote raampartijen die de grootste aantrekkingskracht hebben. Deze geven een goed beeld over hoe wij bedrijfsverzamelgebouwen in 2017 willen zien: modern, uniek en representatief.” Aldus Remco Struyk, mede-initiatiefnemer van Het Hoofdkwartier.

het-hoofdkwartier-3-gebouwen

Verkoop van Gebouw C verloopt nog spoediger
De verkoop van Gebouw C is sinds kort gestart maar inmiddels is de helft van de beschikbare ruimtes reeds verkocht. Momenteel zijn er nog drie bedrijfsunits op de begane grond te koop en één kantoorruimte op de eerste etage. Als u dus een bedrijfsruimte of kantoorruimte wilt kopen voor eigen gebruik of als belegging, neem dan snel contact met ons op. Ook kunt u de actuele beschikbaarheid van de units van Het Hoofdkwartier bekijken en direct een optie nemen op een gewenste ruimte.

Wilt u meer informatie over de units van Het Hoofdkwartier of wilt u een optie nemen op een kantoor- en/of bedrijfsruimte van Gebouw C? Neem dan contact op met onze makelaar Lobke van de Lustgraaf op 085-3035657 of via lobke@het-hoofdkwartier.nl.