Het Hoofdkwartier Blaricum - Goed bereikbare toplocatie
 

Commerciële ruimtes op zichtlocatie in Blaricum

Gelegen op zichtlocatie, midden in Nederland

Het Hoofdkwartier is gevestigd op BusinessPark27 in Blaricum. Dankzij de zeer goede ligging heeft u in de directe nabijheid uitvalswegen naar Hilversum, Amsterdam, Almere en Amersfoort.

Gemakkelijk te bereiken

Aan de A27, afslag 35 (Huizen) en dichtbij de A1 en A6.

Parkeergelegenheid

Eigen parkeervoorzieningen op het terrein.

Centraal gelegen

Met uitvalswegen naar steden als Utrecht, Hilversum, Amsterdam, Almere en Amersfoort.

Veel buitenruimte

Groene parkachtige binnenplaats voor een aangename werkomgeving.

Kantoorruimte

Dankzij de gangbare maatvoering van 96m² BVO, brengen de representatieve kantoorruimtes van Het Hoofdkwartier een zee aan mogelijkheden met zich mee. De kantoren zijn daarbij geschikt voor allerlei ondernemingen uit uiteenlopende bedrijfstakken zoals architectenbureaus, media- en internetbedrijven en adviesbureaus.

Dankzij de vliesgevels hebben deze ruimtes bijzonder veel daglichttoetreding en zorgen voor een zeer aangename werksfeer.

Meer over kantoorruimtes
Bedrijfsruimte

Ook voor ondernemers die op zoek zijn naar bedrijfsruimte met een prominente uitstraling zijn de mogelijkheden oneindig. De units zijn voorzien van sectionaaldeuren en zijn ideaal voor hoogwaardige zorggerelateerde bedrijven die een werkplaats nodig hebben of ondernemingen die de ruimte willen benutten als showroom.

Met een plafondhoogte van maar liefst 4,2 meter, biedt Het Hoofdkwartier genoeg ruimte voor bedrijfsmatige processen en opslag.

Meer over bedrijfsruimtes
Het is uiteraard mogelijk om kantoorruimtes met elkaar te schakelen. Wilt u hier meer over weten?

Neem contact op

Heeft u interesse in het huren van onze kantoorruimtes? Of wilt u een optie aanvragen? U kunt contact opnemen met onze makelaar Ronald Majoor door middel van onderstaande contactgegevens.

035-6460050