Het Hoofdkwartier Blaricum - Beleggen in kantoren
 

Het Hoofdkwartier – een solide belegging

Beleggen in vastgoed

Bij Het Hoofdkwartier is het mogelijk te beleggen in één of meerdere kantoorruimtes. Deze ruimtes zijn onderhoudsarm, van zeer hoge kwaliteit en daarbij gemakkelijk te exploiteren.

Aanvangsrendement van 8% per jaar

Met een bruto aanvangsrendement van 8% per jaar en de zekerheid van uw eigen onroerend goed, is Het Hoofdkwartier een zeer interessante belegging.

Onderhoud door VvE

De VvE (Vereniging van Eigenaren) regelt voor u het gehele onderhoud en de benodigde verzekeringen. Ook wordt er door de VvE een parkbeheerder aangestuurd.

Uitstekende verhuurbaarheid

De ruimtes worden casco opgeleverd en hebben een zeer gangbare maatvoering. Uitermate geschikt voor allerlei ondernemingen uit uiteenlopende bedrijfstakken.

Verschillende kantoorunits in Blaricummermeent
Beleggen in Het Hoofdkwartier

Bent u op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden? De combinatie van het ontwerp, de locatie, de indeling en de gebruikte materialen, zorgt ervoor dat uw belegging snel verhuurd kan worden en uw investering zich spoedig zal uitbetalen. Daarnaast is beleggen in onroerend goed een zeer interessante inflatie-gecorrigeerde investering met een realistische rendementsverwachting.

Beleggen in Het Hoofdkwartier kan op verschillende manieren en wij vertellen u hier graag meer over. Neem hiervoor contact op met onze makelaar Ronald Majoor van Castanea makelaars.

Wilt u meer informatie over het beleggen in een kantoorruimte?

Bereikbaarheid

Met een ligging op de zichtlocatie van de Blaricummermeent in Blaricum, is Het Hoofdkwartier zeer gemakkelijk te bereiken vanaf de A27 (bij afslag 35, Huizen) en dichtbij de A1 en A6.

Het hoofdkwartier Blaricum

Heeft u nog vragen over de kantoorruimtes van Het Hoofdkwartier? Wij staan u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen door middel van onderstaande contactgegevens.

  • icon-building Binnendelta
    1261 TA, Blaricum
  • icon-mail info@castanea.nl
  • icon-clock Maandag – Zaterdag
    van 09:00 tot 18:00
  • Zondag gesloten